懷師~小學堂

Yoga Mala
In Memory of Master Nan Huai Chin/Jin

覺 ~ 慈
Awakening & Compassion

Our vision is to share Master Nan’s wisdom and teaching to cultivators whom have the interest in seeking self-realization.

Providing a space for cultivators to practice happily and slowly working towards spiritual growth through the practice of Asana and Meditation.

動以修身,靜以修心,
身心兩健,動靜相因。

小學堂 再出發

2008 起步
Yogamala
我們的小學堂
瑜伽为主
兼及其他

2015 新起點
更名“懷師”小學堂
懷念恩師
鞭策自己
從身瑜伽
向心瑜伽
精進 ……

南懷瑾老師:
《易經》的道理,天、地、人謂之「三才」,上是天,下是地,中間是人。我們人生的價值是什麼?人生的目的是什麼?依中國傳統觀念就是「參贊天地之化育」。這句話上面並沒有寫一個人字,但是誰在參贊天地之化育?當然是人。天地有沒有缺陷?有缺陷。人的智慧可以彌補天地的缺陷,所以「參贊天地之化育」是人的價值,人的智慧的價值,人的能力的價值,所以不要輕視了人為。

"Gate Gate Paragate Parasamgate Bodhi Svaha"

揭諦揭諦 波羅揭諦 波羅僧揭諦 菩提薩婆訶